Nieuws uit Alken

Alken
Alken

Nieuws uit Alken

VIDEO. Politie LRH niet bereikbaar in Hasselt door verhuis

18/06/18 14:13 - Dinsdag en woensdag is de politie Limburg Regio Hoofdstad niet bereikbaar in het kantoor van Hasselt. Wie dan aangifte wil doen, moet naar het wijkkantoor in Alken.

Vier inbraken in Terkoest

14/06/18 17:01 - In Terkoest zijn donderdagmorgen een inbrekers op ronde geweest. Ze sloegen toe in de Koningsveldstraat. Daar werd een deur opengebroken. De buit bestond uit geld. In de Acialaan is een raam van een huis geforceerd om binnen te geraken. De buit is niet bekend. In dezelfde buurt, in de Klein Koosterstraat is geld gestolen. Een deur werd opengebroken. Op dezelfde manier probeerden de daders binnen te geraken in een huis in de Ruiterstraat. Dat lukte daar niet. De eerste melding van een inbraak kwam om 2 uur ’s morgens. De overige bewoners stelden de inbraak pas ’s morgens bij het ontwaken vast

Rapport concludeert: wanbeleid in politiezone

13/06/18 03:00 - Het politiecollege van de zone kanton Borgloon heeft een actieplan klaar om het personeelsbeleid binnen de organisatie te verbeteren. Dat plan komt er na een formele individuele klacht van commissaris Vansimpsen tegen waarnemend korpschef Rohnny Maes. Idewe, dat de klacht onderzocht en ongegrond heeft verklaard, stelt in een eindrapport dat er sprake is van ‘wanbeleid op het vlak van people management’. Vansimpsen wordt nu overgeplaatst, en dat pikken enkele vakbonden niet.

Hasselaar gewond bij ongeval in Alken

07/06/18 19:10 - In de Grootstraat in Alken zijn donderdag rond 10 uur een vrachtwagen en een auto gebotst. Serpil K. (36) uit Hasselt raakte gewond. (mm)

Alkense (40) riskeert celstraf: “Ik verzamel xtc-pillen, noem het een collectie”

04/06/18 13:08 - Een 40-jarige vrouw uit Alken riskeert een celstraf van zestien maanden voor het dealen en het bezit van drugs. Een 53-jarige vriend van haar moet vrezen voor een opsluiting van twee jaar.

Uitslaande brand verwoest opslag stroloods

22/05/18 02:16 - Een hevige brand heeft dinsdagmorgen om 0.30 uur de loods van een landbouwbedrijf op de Bulsstraat in Alken volledig vernield. In de loods, ongeveer 900 vierkante meter groot, lag stro gestapeld voor de veestapel van de landbouwer.

Nieuwe campus De Wiekslag zorgt voor thuisgevoel

19/05/18 02:57 - In de Wetzerstraat in Alken opent De Wiekslag, een organisatie voor jongeren in de bijzondere jeugdzorg, dit weekend een splinternieuwe vestiging. Waar jongeren vroeger werden opgevangen in verschillende panden in Alken en Sint-Lambrechts-Herk, kunnen ze nu terecht op één centrale locatie.

Inbraak

15/05/18 15:47 - In een tuinhuis in de Pleinstraat in Alken is dinsdagmorgen een inbraak vastgesteld. Ze stalen werkmateriaal.

Twee gewonden op N80

13/05/18 15:42 - Bij een botsing tussen twee auto’s op de N80 zijn zaterdagochtend rond 8.30 uur twee personen lichtgewond geraakt: Yassine E. (26) uit Bilzen en Rob S. (37) uit Kortessem.

Fietser gewond in Alken

04/05/18 16:56 - Vrijdag rond 8.15 uur is in de Stationsstraat een fietser door een auto geraakt. Joris V. viel. De man werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Zelf nieuws uit Alken?
Deel ervaringen over AlkenAlken

„ Alles over Alken op Woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken